Frank Korten, resultaatgericht werktuigbouwkundig specialist.

Met ruim 25 jaar ervaring in de wereld van techniek sta ik klaar om uw technische uitdagingen aan te pakken. Ik ben een werktuigbouwkundige met ruime ervaring in de uitvoering en heb de drive om innovatieve oplossingen te vinden voor technische problemen.

Projectmanagement

Praktisch en bedreven
Als mechanical engineer ben ik gespecialiseerd in het omzetten van ideeën naar praktische realiteit. Mijn vaardigheden omvatten het uitwerken van ontwerpen in 3D met software zoals Inventor en Solidworks. Ik ben de persoon die complexe concepten kan vertalen en ze tot leven kan brengen.

Samenwerking
Ik geloof in de kracht van samenwerking en luister goed naar input van mensen uit alle lagen van een organisatie. Praktische ervaringen van medewerkers op de werkvloer zijn veel waard en worden vaak geïntegreerd in mijn ontwerpen. Samen komen tot oplossingen creëert draagvlak waardoor er een efficiënt resultaat bereikt kan worden.

Meedenken
Met een achtergrond in mechatronica kan ik effectief bijdragen aan machinebesturingen. Ik begrijp de techniek en weet hoe ik deze praktisch kan vertalen naar effectieve systemen.

Focus
In elk project zie ik helder waar de focus moet liggen en welke stappen moeten worden genomen om stagnatie te voorkomen. Mijn doel is om projecten soepel te laten verlopen en problemen proactief aan te pakken.

Eenvoud
Mijn passie is het bedenken van oplossingen voor technische uitdagingen. Ik streef altijd naar de meest eenvoudige oplossing, omdat eenvoud vaak de beste en meest effectieve weg is.

Persoonlijk
Buiten mijn werk ben ik een liefhebber van oude voertuigen en geniet ik van het restaureren van deze historische voertuigen. Daarnaast vind je mij geregeld op de mountainbike of racefiets en ben ik altijd in voor een muzikale noot.

Als u een praktische en gedreven werktuigbouwkundige zoekt om uw technische uitdagingen aan te pakken, sta ik klaar om de innovatieve oplossingen te vinden die aan uw behoeften voldoen.

Samen maken we uw technische visie werkelijkheid!

Blijf op de hoogte via LinkedIn!
Volg ons op LinkedIn voor de laatste updates, interessante artikelen en meer.
Blijf op de hoogte van onze projecten en ontwikkelingen.