Engineering 2FK Weert, uw partner in mechanical engineering

Bij 2FK in Weert streven we ernaar om de norm te overtreffen als het gaat om werktuigbouwkundige engineering. Met een uitgebreide achtergrond in diverse tekenprogramma's, staan ​​we klaar om uw technische uitdagingen aan te pakken en innovatieve oplossingen te bieden. Wij ondersteunen u in het ontwerp van kunststof onderdelen, gietijzer producten en staalconstructies voor plaatwerk en machines. Maar ook voor andere engineeringsopdrachten staan we voor u klaar.

Engineering

Oplossingen voor technische uitdagingen

Onze grootste drive halen we uit het bedenken van oplossingen voor in eerste instantie onoverkomelijke problemen.  Dat doen we graag in samenwerking met u.

Ontwerpen met oog voor detail

Van krachtige constructies voor afwateringsproducten tot kunststof spuitgietproducten en machinedelen, onze expertise omvat een breed scala aan ontwerpgebieden. Wij streven ernaar om niet alleen innovatieve ontwerpen te leveren, maar ook oplossingen die praktisch uitvoerbaar zijn en tegemoetkomen aan uw productiedoelen.

Betonproducten met precisie en efficiëntie

Onze diepgaande ervaring in het ontwerpen van betonproducten omvat niet alleen de creatie van malontwerpen, maar ook de optimalisatie van productiemethoden en systemen. Ontwerp van betonproducten, rekening houdend met de produceerbaarheid van het product en een zo eenvoudig mogelijk malontwerp is een van onze specialiteiten. Lees meer over betonmallen.

Expertise in diverse technische gebieden:

  • Ontwerp in 3D met Solidworks en Inventor.
  • Hydraulische systeemtechniek, pneumatiek en PLC-besturingen.
  • Praktische en theoretische kennis in de machinebouw.
  • Ervaring in en kennis van productiemethodes voor betonproducten.

Samenwerking voor succes:

Onze aanpak is gebaseerd op effectieve communicatie en samenwerking met onze klanten. Door ons te verplaatsen in uw behoeften streven we naar succes in elk project, terwijl we creativiteit en precisie hand in hand laten gaan.

Wij geloven in partnerschappen en beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers. Door samen te werken, kunnen we hoogwaardige producten en oplossingen leveren die aan uw verwachtingen voldoen.

Bent u op zoek naar een mechanical engineer die perfect aansluit op uw behoeften? Laten we samen de uitdaging aangaan en uw project tot een succes maken.

Ontdek hoe 2FK Engineering uw technische visie werkelijkheid kan maken!