Betonmallen op maat bij 2FK, van ontwerp tot realisatie

Betonmallen vormen het fundament voor een gestroomlijnde en betaalbare betonproductie. Bij 2FK zorgen wij voor maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van uw projecten en productieprocessen. Onze aanpak is gebaseerd op goede communicatie en focus op uw wensen.

betonmallen

Werkwijze en samenwerking

Wij geloven in een duidelijke visie en starten altijd met een gesprek om de vereisten van de nieuwe mal vast te stellen. Door nauw overleg met uw productiemedewerkers nemen we praktische behoeften mee in het malontwerp, wat een succesvol resultaat geeft aan de nieuwe mal. Onze vertrouwde contacten met diverse leveranciers dragen bij aan een soepele productie van de mallen volgens exacte specificaties.

Transparante procesvoering

Gedurende het ontwerpproces informeren we u regelmatig over de voortgang. Nadat het ontwerp voltooid is, hebben we dit grondig besproken. Onze expertise omvat ook het begeleiden van de malassemblage en het voorbereiden voor de eerste stort. Indien gewenst begeleiden wij het proces van begin tot eind. Pas wanneer het product aan de specificaties voldoet en de productie zonder problemen verloopt, is het project volledig afgerond.

Onze brede ervaring met diverse betonmallen

We hebben uitgebreide ervaring met verschillende soorten betonmallen.

  • Drycast mallen:
    Ontdek de kracht van precisie met onze Drycast-machine mallen: de onmisbare ondersteuning voor serieproductie, klaar om series van 20.000 of meer takten te realiseren. Deze mallen zijn geavanceerd en uitgerust met hydraulische componenten, perfect afgestemd voor nauwkeurige positionering en moeiteloos lossen van het product. Bovendien zijn ze voorzien van handige hulpmiddelen voor sparingen, uitstekende delen en automatische ontluchting.
  • Wetcast mallen:
    Met meer dan 20 jaar expertise in het ontwerpen van stalen mallen uit gelaserd plaatwerk, leveren we met onze wetcast mallen duurzaamheid en precisie. Onze focus op efficiëntie biedt mallen met minimale verbindingen, degelijke geleidingen, waardoor productietijden worden geminimaliseerd en onderhoud een eenvoudige taak is. Onze mogelijkheden zijn legio: van stevige scharnierconstructies tot wisseldelen, inzetstukken, rubberafdichtingen en uitdrukvoorzieningen. Wij zijn bedreven in het instorten van onderdelen zoals gietdelen en rubberen afdichtingen, en we bieden opties voor instortvoorzieningen. Denk aan instortmoffen, glipverbindingen, schroefhulzen en hijsvoorzieningen, allemaal gericht op moeiteloze opbouw en snelle ontkisting.
  • PU Mallen:
    Ideaal voor serieproductie van mooi gevormde en gladde producten welke makkelijk te lossen zijn uit de mal. Geschikt voor geautomatiseerde productie.

Efficiënte, duurzame oplossingen

Onze betonmallen zijn ontworpen voor duurzaamheid, efficiëntie en optimaal gebruik. We zetten onze kennis en ervaring in om op maat gemaakte mallen te leveren voor de productieprocessen van betonproducten.

2FK is uw partner voor degelijke, op maat gemaakte betonmallen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Wij staan ​​klaar om uw betonproductie naar een hoger niveau te tillen met onze expertise en focus op uw wensen.