2FK, uw technische partner in maatwerk

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke uitdagingen heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die bij uw specifieke behoeften aansluiten. Wij staan ​​garant voor professionaliteit, kwaliteit en innovatie.

Het leveren van oplossingen in projectmanagement, engineering, machinebouw en betonmallen is onze expertise.
Met volledige betrokkenheid staan ​​wij klaar om uw technische visie werkelijkheid te maken.

Onze diensten:

Engineering

Voor al uw werktuigbouwkundige engineeringopdrachten bent u bij ons aan het juiste adres. Van ontwerp en berekeningen tot aan ondersteuning van uw engineering afdeling bieden wij de oplossing.

Lees meer over engineering.

Machinebouw

Onze ervaring in machinebouw stelt ons in staat advies te geven, lay-outs te creëren, specificaties op te stellen en concepten voor toekomstige productiemethodes te bedenken. Wij denken mee bij het vernieuwen van machinebesturingen. Van advies tot ontwikkeling, wij staan voor u klaar.

Lees meer over machinebouw.

Projectmanagement

Wij begeleiden uw project van idee tot realisatie. Wij zorgen voor een correcte communicatie en monitoren de voortgang tussen diverse partijen met het oog op planning en budget.

Lees meer over projectmanagement.

Betonmallen

Onze werkwijze bij het ontwerpen van betonmallen begint met een gedegen overleg om uw wensen tot realisatie te brengen. Als het ontwerp gereed is beschikken we over een gedegen netwerk van leveranciers om de mallen onder te brengen. We bieden oplossingen in de meerdere soorten betonmallen voor uw productie.

Lees meer over betonmallen.

Waarom klanten voor 2FK Kiezen?

Bij 2FK maken we technologische visies werkelijkheid.